Wednesday, April 15, 2009

sangat jealous wooo dengan mereka...

hari ni i teringin nak makan satu chinese food...so i pun google laaa nak cari resepi...konon-konon nak masak sendiri laaaa....

then i terjumpa link ini...

mak oiii...terpegun i lihat masakannya...macam-macam dia tau masak...then, semua gambar masakan tu sangat lawa...sangat mengoda...nak terkeluar air liur i lihat masakannya...

i tak harap i boleh makan masakannya...i cuma harap i ada 10% kung fu masak seperti beliau...

Tak melampaukan request ni?

hohohohoho



p/s : semalam sawsomi cakap dia sangat bertuah...sebab sebab sebab...

I MASAK NASI UNTUK MAKAN MALAM!!!!

masak nasi aje...lauk tapao...

sawsomi cakap...since pregnant sampai anak dah nak 2 tahun...i masak untuknya boleh dikira dengan jari....

Photobucket

i pun ada cita-cita nak masak ni, nak masak tu...i sangat rajin google tau...tapi bila tiba time nak masak...dah tak ada semangat...dah jadi malas...mungkin tenaga i dah banyak habis masa time google kot!!! hehehehehehehe

2 comments:

  1. oli..klu oli rajen msk pn, sawsomi bkn ade di umah salu kan..rajen msk time die ade aje la hehe.. Kami ni, tekak dh tak lalu sgt nk mkn luar, jd rasanye grg ikan bilis dgn telur mkn nasi pns pun sedappppp

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. samalah kita oli. sejak kawin sampai skang malehh betul nak masak!

    ReplyDelete