Thursday, April 23, 2009

Tag Wallpaper

translate komik sampai mengantuk...kena relaxkan mata dan minda...
so...bayar hutang tag!!!

Tag from milkshake wonder dan mummy & daughter...

Arahannya ialah:
Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang..jgn tipu2 ek..
wallpaper1

Bagitau kenapa anda suka wallpaper anda?
sebab bebe dalam wallpaper tu...hehehehehe

Tag 10 orang
u, u, mimi[yang bernama mimi] and mak buyungs [ mak buyung yang sepintas lalu tengok sila buat tag ni ya]

3 comments:

  1. oli... kiter ni bila dah ada anak.. sure kat pc pun letak gambar anak kan...
    suka tgk asha yg makin boolat....

    Re: oli... u kalo simpan rambut panjang sure cantik punya... sy pun sudah mau potong sbb asyik gugur... air liur aqeel... jadi buat sementara waktu ni x boleh simpan panjang sgt

    ReplyDelete
  2. attention to mak buyungs!
    attention to mak buyungs! sila buat tag ini.


    ha ha... saja menyebok. larikkkkkk!!!

    ReplyDelete
  3. thanks oli kerana sudi membuat tag ini
    comei lah asha nihh :D

    ReplyDelete