Tuesday, May 5, 2009

bengongnya i

[hantuk kepala ke dinding]

i pendekkan bali trip...sepatutnya balik 11 may, flight 7.50am [sepatutnya 6.00 am]...namun disebabkan AA delay flight 0600 am ke 0750...maka kami boleh buat 1 kali penukaran secara free...maka i pun pilih balik pada 0335pm pada 10 may [check put hotel pi airport terus]...

then, bila dah selesai buat penukaran [penukaran hanya boleh dibuat 1 kali aje]...i fikir balik, sepatutnya i tukar flight esok dan bukannya flight balik...
kenapa? sebab...
walaupun flight esok 1900...tapi, sawsomi dan my brother terpaksa mengambil 1 hari punya cuti, i pula terpaksa mengambil 1/2 hari punya cuti...macam tak berbaloi aje...

apa boleh buat? dah tersilap buat perancangan...haiiiii[keluhan]

6 comments:

  1. sonokknyer nak gi jalan2 jauhhh.... huhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. dah prepare ke ruang kosong utk kami masuk dalam beg hahahaha.. nak ikut jugakkkkkk

    ReplyDelete
  3. sonoknyerrr jalan jalannns..

    ReplyDelete
  4. Oli bestnye nak gi Bali..enjoy your Bali trip yeah

    ReplyDelete
  5. salam oli..akhirnya azie jumpa gak blog oli...wah oli syoknya g bercuti....jgn lupa ole2 yer hehehe

    ReplyDelete
  6. ye ye ye
    pergi bali
    ye ye ye
    me plak over excited yerk
    xpe...mewakili oli....tahu oli segan tu...ha ha ha

    nak ole2 dari bali... x kira..
    keh keh keh
    ada ke patut main paksa2...

    about entry mak muda yg biadap tu..
    hu hu hu..kalu me pun marah oli
    yelah...x salah tanya...
    bukan marah pun
    lagi marah kalu amik camtu jer...
    mau berasap asap oooo

    ReplyDelete