Sunday, May 17, 2009

Berita Terkini!!!

Berita terkini di awal subuh!!!
Di flat kami digegarkan dengan kebakaran...kedengaran orang ketuk pintu suruh bangun...[baik betul orang tu...ketuk pintu per pintu suruh orang bangun]
i terjaga...panggil somi, panggil my sis jaga...i sarung jaket hitam somi sebab gaun tidur i terlalu seksi n i tak pakai bra...then, galas handbag i...somi dukung bebe...my sis ambil nikon dia...walaupun dalam keadaan mamai...i sempat lagi ambik kamera i...dalam hati dok fikir ambik gambar boleh masuk dalam blog [sempat fikir blog lagi...padahal dokumen penting seperti sijil beranak, buku bank, pasport tinggal dalam rumah] n turun ke bawah...


img_0001
sedang menyelamatkan nyawa...

img_0002
turun ikut tangga...nasib baik i dok kat tingkat 3 aje...bayangkan mereka yang dok kat tingkat 17...huhuhuhu...

img_0008
semua penghuni berkumpul di bawah...macam macam ada...

masa nilah kita boleh tengok gelagat manusia...apa yang penting bagi diorang...ada yang bawa laptop, ada yang bawa air, ada yang bawa kasut sport, ada yang dukung anjing [bukan ke dalam flat tak boleh bela pet], i dan my sis ambik kamera...hehehehehe...

img_00141
rupa-rupanya motor terbakar...rasanya ada orang bakar motor...terlalu senang di awal pagi pukul 5 lebih...bosan sampai tak tau nak buat apa...maka orang tu pun bakar motor...kalau bakar motor sendiri tak apa, ni bakar motor orang...

img_0027
kancil ni menghalang laluan bomba...nasib baik motor yang terbakar, bayangkan kalau rumah yang terbakar, then bomba pula terhalang...macam mana tu? jangan salahkan siapa-siapa...hantuk kepala sendiri ke dinding lor...

No comments:

Post a Comment