Tuesday, May 26, 2009

Bila Due???

Eija pregnant...

then sabtu lepas entah macam mana kami boleh terbual bila due date...then eija kasi tau mula-mula tu check due tu 8, pastu check lagi 10...

stacybellyweb

then, i pun mula pelik lor...mei mei pun pregnant bulan 3, due dia bulan 12, kenapa eija punya due bulan 10...macam mana doktor tu kira...eija kawin bulan 3, then last period dia tu awal bulan 3...kiraan secara menegak ke ataupun kiraan secara melintang pun bulan 12 maaaa...Lain lah kalau baby nak keluar awal kan...Tapi macam mana doktor tu tau baby nak keluar awal?

2 3 hari ni 1 dok fikirkan eija aje [ apa boleh buat, terlalu senang nak jaga tepi kain orang...mentang-mentang laaa i dah ada anak sorang, so i ingat i dah expert laaa nak mengira berapa bulan pregnant...]

then, pagi ni i dah tak boleh tahan lagi...[boss tak ada], so i pun tangkap eija dan tanya dengan mendalam...

cissss!!

rupa-rupanya, 8 dan 10 eija tu ialah HARI BULAN dan bukannya BULAN...i pula ingat 8 dan 10 tu BULAN!!!!

duedate dia tu ialah 8 Disember ataupun 10 Disember dan bukannya OGOS ataupun OKTOBER...

Cisss! Hantuk kepala ke dinding!!! Buat penat aje beberapa hari ni dok fikir macam mana baby nak keluar bulan 10 ni...macam mana doktor boleh tau baby nak keluar awal...

Cissssssssssssssss!!!

Tulah lain kali dengar betul-betul...jangan dengar apa yang nak didengar aje...hehehehehe...

No comments:

Post a Comment