Wednesday, May 27, 2009

Cepatnya 4 hari berlalu

[ulang sekali lagi]
cepatnya masa berlalu...4 hari sawsomi cuti dah habis...Hari ni somi masuk shift petang...

lepas hantar bebe ke nursery, somi sempat lunch dengan i...

dsc03549
somi tengok i ke tengok latna i?

dsc03550
dah nak bertolak ke melaka dengan motor...

Sedihnya...malam ni hingga jumaat berdualah i dengan bebe kat rumah [my sis balik as]...weekend ni somi tak balik sebab month end, nak buat kira-kira...somi akan balik 4 jun...walaoooo...8 hari lor....

1 comment:

  1. jenuh saya dok pikir "as" tue apa hahahaha.. akhirnye tau juga kakakaka

    re = nampak muka momok ke hihihi saja lindungi wajah saya di cermin kikiki (saya sudah semakin malu tuk di pertontonkan hihihi)

    ReplyDelete