Tuesday, May 19, 2009

Dah buat reservation!!!

awal-awal lagi sawsomi dah suruh i buat room reservation...tapi i pula gatal dok pi tanya kawan i, CPC, boleh tak kami tumpang kat banglow dia yang ada sea view tu....[konon-konon nak jimat duit penginapan 200 ringgit tu laaa]...

tulah gatal punya pasal...jatuh maruah...alasan yang CPC bagi...salah 1 bilik tetamu tu dia reserve untuk kawan kami,Wong yang tak confirm lagi datang ke tak datang...then ada lagi 1 bilik kosong...Leong dan i pun cadang nak dok kat rumah CPC...CPC cakap, kalau kami tak mind, kami boleh share...CPC cakap lagi, dia tak sure Wong tu mind ataupun tak mind share bilik dengan kami...leong ada 5 orang, i ada 3 orang...total 8 orang kongsi bilik tu...Leong tak mind share dengan i [walaupun kami islam]...Then CPC cakap pula, rumah dia ada sembah patung berhala...entah sawsomi mind ataupun tak mind...[aiiii...ada aje alasan...]...

kalau tak boleh dok kat rumah hang, terus terang aje cakap laaa
'ah foon, sorry, rumah i dah full'
senang dan habis cerita...tak payah laaa nak cakap ni cakap tu yang buat i terasa...[dah laaa i ni sensitif orangnya]

so, pagi ni i buat online room reservation [rasa tercabar dengan alasan CPC lor]..10% reservation [19.80]...tak susah mana pun!!! senang aje nak buat online reservation!!! [ hujung bulan baru punggung kena sapu minyak sebab nak bayar hutang credit card]...

Tapi senang juga...wedding dinner kat bawah, bilik kami kat atas...best!!!syioknya!!!!

Thanks Leong sebab nak tolong jimatkan duit i...malah dia sanggup call kawannya yang lain tanya sama ada boleh tumpang kat rumah mereka tak...Leong, U tak payah susah susah call kawan u laaa...u dok laaa kat banglow CPC...i dah book bilik...Thanks Leong!!!!

1 comment: