Monday, May 18, 2009

fpkids day out 2009

pagi-pagi buta bangunkan bebe...nasib baik ini budak punya mood banyak elok...kalau tak pagi-pagi buta dah berperang mak dan anak...

kita orang [sue, i, as dan niza] bermati-matian ingat start 7.30am...mana tau dah sampai kat sana, tengok kat papan kenyataan, baru tau acara mula 9 pagi...sue orang pertama sampai...i dan bebe di tempat yang kedua...penganjur fpkids ni tak bagi hadiah kepada guest yang datang paling awal ke? kekekekekekeke...

n704601143_1758405_8088960

n704601143_1759100_5989017

gambar credit to siti ruzaimah...[gambar yang i ambik tu entah apa-apa...] [walaupun entah apa-apa...balik dari fpkids aje, i terus upload ke dalam facebook...terover rajin!!!]

seronok dapat berjumpa dengan semua mama yang join fpkids...tahun ni agar kecil-kecilan berbanding dengan tahun lepas...seronok jumpa yanti [ setahun jumpa sekali]...dapat jumpa dengan fad...[bila dah jumpa tak tau nak sembang topik apa pula...malu-malu konon...], sue, as, linda dan lain-lain yang cam muka tapi tak tau nama...

3 comments:

  1. oit oli..u sempat amik gambar ramai2? hehehe..rugi2..kami dah blah dulu..ceh..

    ReplyDelete
  2. Oli... ya la kiter antara org yg awal dtg...huarghh... naper kiter x tau... hmm suka tgk baju asha... cantik la.... kami x dpt nak stay lama² sbb nak bawak aqeel pegi clinic... sian dia...
    x dpt tunggu sampai abis...

    ReplyDelete
  3. oiiitt! bukan malulaa... segan! hehehehhe... anyway, nice to meet u!

    ReplyDelete