Saturday, May 16, 2009

Hari Guru

nursery bebe memang pelik...ada apa sambutan pun parents tak boleh join...sampai birthday anak sendiri pun parents tak dibenarkan join acara potong kek...benci tau!!! tau laaa itu peraturan dan undang-undang negara awak, tapi tolonglah memahami perasaan mak bapak yang terlalu excited dengan birthday anak-anak mereka...

ni ada gambar hari guru pun sebab i terpaksa beri kamera kat cikgu bebe, suruh diorang tolong ambik gambar...

img_00341
nasib baik masih ada senyuman di sana...

img_0039
terasa kesian pula bila tengok budak ramai ramai ni...mereka harus berdikari dan pandai bawa diri... siapa yang ganas, buli orang...sementara yang lembik pula dibuli orang....

img_0041
kenapa dengan bebe i?


img_00431
keciknya bebe i...nak menangis tengok bebe...macam nak berhenti kerja jaga bebe aje pun ada...[sebab ada gambar yang lagi kesian tengok bebe dan budak-budak lain kat nursery]

No comments:

Post a Comment