Monday, May 4, 2009

imigresen call i

Baru tadi [11:01am], imigresen wangsa maju call i...
dia suruh i pi buat bayaran!!!
i jawap 'ok'...i terus letak telefon!!!

apa maksud tu?

i terlupa nak tanya orang yang call i tu [puan rahimah kot] pasport i dah diboleh dibuat ataupun sebaliknya...Dah buat bayaran kena tunggu 1 bulan ke macam mana...alamak i betul-betul terlupa nak tanya laaaa[hati terlalu excited, kekecewaan pun terlalu besar]....macam mana ni...hati i dah terbang ke sana...[tapi, i nak tunggu boss balik dulu, hari ni boss i 1/2 day, baru i nak pi sana...i nak jimat i punya annual leave...Eija, tolong jangan kasi tau sama boss ya!!!]

aiyoooooyooooooooo...hati sangat berdebar-debar lor....aiyoyo....macam mana ni? i dah tak taruk harapan lagi, kang ni tiba-tiba dapat call pun...aiyoooyoooo...i tidak sanggup nak bersedih untuk kali ke-2 sekiranya pasport i kena reject lagi...aiyooooyooo...

harap tuhan kasi i surprise sempena dengan 'birthday ke-3' i ni...amin...

2 comments:

  1. kalau dapat pi bercuti jgn lupa bawak saya sama yer hihihi kot2 laaa ada beg kosong yg leh sumbat kami kat dalam kikiki..

    ReplyDelete