Thursday, May 14, 2009

kadang-kadang...

kadang-kadang i pun tak ada benda nak diupdate [jangan ingat i ni makan kenyang, tidur bangun dok update blog aje]...kadang-kadang i pun ada masa malas nak update blog....

contohnya sejak balik dari bercuti...dah malas nak update blog...dan jadi kurang peka terhadap perkara yang berlaku di sekitar i...

contohnya semalam bebe buka pembalut gula-gula sugus dan makan sugusnya...i memang terperanjat sebab i tak sangka bebe i dah sampai tahap tau buka pembalut gula-gula...n i terperanjat sebab dia tau kunyah sugus tu...selama ni i tak kasi bebe makan gula-gula [of course i boleh makan laaa...gigi i dah habis rosak...hehehehe]...kalau dulu punya i, dah keluarkan kamera untuk ambik gambar...tapi semalam i biar aje...i rampas gula-gula bebe n continue tengok tv...heheheheh...bukan style i ni....

No comments:

Post a Comment