Monday, May 11, 2009

Kami Dah Balik!

kami dah balik!!!

img_04081

miss my blog macam neraka...miss my friend macam neraka juga...kepochi nak tau apa yang mereka buat semasa i tak ada di rumah...sampai rumah terus ON laptop [dasar penyibuk]...

i masih lagi kepenatan [penat melayan kerenah bebe], sakit kerongkong dan selesema [ tak minum air punya pasal laaaa]...sambil-sambil check blog tu, sempat i basuh 10kg punya baju kotor [masih ada 10kg punya baju kotor]...lepas tu terus pengsan [moody yang tidak diketahui puncanya]...sawsomi kena sidai baju...

terlalu banyak pengalaman yang diperolehi dalam trip kali ni...bebe deman panas, batuk, selesema [takut tak lepas imigresen]...di atas flight, anak muntah, bapak pengsan, mak marah...perangai bebe yang banyak-banyak 'baik' [sampai i tak ada mood nak jalan, kalu boleh nak terus terbang balik]... dikejarkan ke kilinik kuta...driver yang kurang best [nama aje islam, tapi makanan halal kat mana pun tak tau...celaka nak mampos]...dan banyak-banyak lagi...

hari ni i kerja [walaupun masih penat], banyak kerja yang sedang menunggu [update blog]...Ahhh...penatnya...letihnya...[hehehehe]

No comments:

Post a Comment