Monday, May 25, 2009

Karnival Kesyukuran Ibunda Day

i sumpah, kalau i tau ada karnival ni, mesti i mandi, tukar dress, pergi salon ataupun cari mak andam make up muka i, set rambut i...[hakikatnya i pakai baju tidur, rambut tak sikat, muka tak cuci, gigi belum digosok, mandi tu tak payahlah cakap......]...bukan aje i, anak i pun tak mandi, tak gosok gigi, tak tukar baju, sawsomi i pun sama [dia cakap dia dah gosok gigi]...

kami dalam keadaan selekeh [i lah yang paling terserlah keselekahan ] dan tak sedar diri masuk ke dalam resort orang sebab kemasukan adalah percuma...[dengan alasan kalau tak buka kepada umum, entahlah bila baru ada peluang nak masuk sepang goldcoast ni...]

kami sebenarnya dalam keadaan selekeh ni ada alasan...kami nak mandi laut [lumut]...tapi sayang sekali, laut surut hingga ke hujung dunia....so, niat mandi laut [lumut] ni terpaksa cancel sebab kami diejmput jadi VVIP karnival resort orang......[dah orang jemput, takkan kita nak tolakkan?]


img_0224

img_0182

img_0186

img_0191

img_0212

img_0221

Boleh tahan resort sepang goldcoast ni...[tapi rugilah kalau nak bermalam kat situ sebab rumah arwah atok dekat aje dengan resort tu...]

Banyak acara yang dijalankan seperti melukis, karaoke, magic show...[niat i nak ambil gambar aje...]

3 comments:

  1. Hi Oli,

    Lama tak baca blog you...puas gak I cari tau. Bebe you makin comellllllll....makin cantik...

    ReplyDelete
  2. wowowo
    xde sapa tahu itu VVIP guest tak mandi lagi lorr
    x kisah ler....w/pun nampak selekeh
    yg penting bebe @ Sofea still maintain cute

    ReplyDelete
  3. yang bestnya kan, ada satu gambar tuh, tetiba terselit pun mak budak kat tengah2 bebudak yang ramai tuu... tengah pegang kamera hehehhee...

    ReplyDelete