Friday, May 15, 2009

menangis

tadi bebe menangis lagi masa ke nursery...actually sebelum pi cuti lagi, bebe dah 'nanak' ke nursery...kadsang-kadang menangis, kadang-kadang tak menangis...

tapi sejak selasa sampai hari ni, hari-hari pun menangis masa ke nursery...mesti ada sebab dia tak nak ke nursery kan?

dsc03493
ni dah habis menangis...tengah duduk kat kerusi tengok i...aduh..sedihnya...macam nak bawa bebe balik aje...

hari ni nursery bebe ada sambutan hari guru...semalam cikgu dia kasi tau bawa sedikit juadah...selalunya beli aje...tapi semalam i terajin nak buat agar-agar pula...
dsc03492
rupa tu memang dah ada...cuma entah sedap ke tak? sebab i rasa tu manis buah aje...oklah tu...

2 comments:

  1. mesti tece kat nursery cakap "hebatnya mummy bebe sebab pandai buat agar² cute....!" elok jer bentuk dia, kira menjadi laaa tuu... manis buah sesuai untuk budak²... congrats!!!

    saya sampai sekarang failed buat agar²...

    ReplyDelete
  2. hmm mesti ada sebab napa dia hari2 nangis nanak g nursery. Cuba oli tanya2kan kat cikgu yg jaga dia. ot ada ke budak ngaco dia. Dulu Aisyah pun macam tu jugak... lepas dah tau apa puncanya, kita pun advise ler lebih kurang, then ok...

    ReplyDelete