Saturday, May 16, 2009

Nota untuk mimi

Mimi sudah hilang...rabu malam dia guna phone adik dia call i, 'cakap' nak jumpa khamis masa lunch hours...tapi tak muncul...i call dia, dia jawap call i...'cakap' postpone ke jumaat...hari jumaat dah lunch time, bayang-bayang pun tak nampak...i sms, i call dia tapi dia tak angkat call n tak reply sms...

kalau siapa-siapa yang mengenali dia dan ada terserempak dengan dia, tolong kasi tau sama dia...tolong jawap call kalau orang call ataupun tolong reply sms orang...jangan anggap i ni macam orang mati...ataupun hantu...tak nak hirau i langsung....kalau tak nak dengar call i ataupun reply sms i...u boleh suruh orang lain call i, suruh i jangan kacau u lagi...sekurang-kurangya i tau u ni dalam keadaan baik...tak perlu sia-sia kerisauan i terhadap u...nak cakap yang berbunga-bunga i tak pandai laaa...jangan ingat i nak memperalatkan dia jaga bebe baru laa i risau dengan dia yaa...

halooo...ada siapa-siapa nampak mimi tak? i langsung tak dapat mengesan dia laaa...[ataupun dia sengaja sembunyi dari i...maklumlah i ni kan asyik nak minta tolong dia jaga bebe aje...hantu nampak i pun cepat elak!hehehehehe]

sekian terima kasih.

No comments:

Post a Comment