Wednesday, May 20, 2009

Request nak hapy.u.u

bertuah punya budak...semalam balik kerja...dok bising nak hapy u u [happy birthday to u]

nasib baik laaa kek pasar malam 5 ringgit 5 kupang tu belum masuk dalam perut, kalau tak mana nak cari kek hapy u u...
i ingat keluar kan kek then nyanyi untuk dia masalah pun selesai laaa... mana tau dia nak lilin, dia tak tau sebut...dia buat tiup tiup...aduh!!! nasib baik ada juga magic candle yang tiup tak padam padam tu...

so, tuan tuan dan puan puan...semalam kami sambut birthday bebe buat kali yang ke-3...

4395_1177196869651_1219998813_486991_4936417_n

4395_1177196949653_1219998813_486993_3017894_n

4395_1177197269661_1219998813_487001_2165931_n
buat muka terkejut bila lilin tu padam...

apa-apa aje laaa...janji u happy!!!

7 comments:

  1. hepi besday u u asha..... hehehehehe pandai nyer dier nak tiup lilin gak yer..

    ReplyDelete
  2. hahaha lawak lah bebe nih...

    ReplyDelete
  3. hehehehe asha dah kemaruk nak tiup lilin tu oli....dia dah teruja tu...

    ReplyDelete
  4. x pe bebe ari2 nak hapy u u pun okey hihihihi

    ReplyDelete
  5. happy birthday to bebe...x nk buat birthday party ker kak oli?

    ReplyDelete
  6. dia ingat tiap kali beli kek sebab bezday dia kot. cute betul bebe ni. lain kali kalau datang ofis, nak cubit pipi dia yg tembam tu :-)

    ReplyDelete
  7. hehehe...setahun x cukup sekali yerk asha...sama kes danish dulu... setahun berpuluh kali tiup kek beday u u...asha yg sgt jelita...hrtu jumpa kat umah sue masa beday maryam.auni x sempat tegur oli...g pun i segan..hahaha

    ReplyDelete