Wednesday, May 6, 2009

Sedikit punya persediaan...

[auto publish untuk income 16k]

img_0029
sunblock untuk bebe[40++] dan i[30++]...

img_0037
mangga untuk lock luggage...[takut penjahat sumbat 'bahan panas' ke dalam luggage...]

rmrp
DIY punya kadar tukaran RP dan RM

dsc03489
orang yang bodoh matematik macam i ni kena bawa benda ni...hehehehehe


teringin sangat nak pi walaupun dunia kecoh dengan selesema pok pok...jadi doktor ada bagi sedikit suggestion

img_0033
...pakai mask lor [doktor cakap mungkin virus tu sangat halus boleh tembus mask]

img_0034
...sabun instant [manusia semakin malas]

doktor pesan tak usah laaa nak 'bermesra' dengan foreigner...

nak cari wet tissue yang beralkohol....mana ada jual ya? sebab yang terjumpa tu semua tanpa alkohol [untuk baby punya]....

......semalam tengok berita, cuaca bali 30 darjah celcius...


lingkang pukang...tonggang terbalik i tulis post auto publish ni...tak tau macam mana nak tulis post auto publish ni [nampak sangat tiada pengalaman]....tapi, i gigih juga tulis supaya ada juga visitor blog i [income 16k]

2 comments:

  1. dh bertolak ker? selamat bercuti yer kak oli n family. jaga bebe bebaik. oh ya, nk tanya la... dl ader post psl almari bebe, bole tau mana beli x?

    ReplyDelete
  2. selamat berpergian ke Bali. Have a good trip and enjoy your holiday!
    [ati sebenarnya tengah jeles membuak2 nih hahahha]

    ReplyDelete