Thursday, May 28, 2009

Semakin teruk ke asma bebe?

semalam kan sawsomi bawa bebe pi check up...i 'terletak' kamera kat diapers beg bebe...[dengan harapan somi terperasan kamera tu dan ambik gambar bebe...tapi dia tak perasan juga ada kamera...lepas i bagi tau kat dia barulah dia tau ada kamera dan biskut 4 segi cap tesco dalam beg]

i saja-saja kata kalau ada masa ambiklah gambar bebe kat hospital...nak update kat blog...
bebe
so, selama lebih kurang 2 jam menunggu...inilah 3 keping yang diambik sawsomi...pastu agak kurang kualitinya...mesti bebe sangat buas dan hilang kawalan masa kat sana...notty bebe...

berat: 12kg
tinggi : 88cm

Somi bagi doktor cakap dengan i thru hp...line pula tak clear....macam ayam dan itik bercakap...
Then doktor pesan sawsomi kena catit penggunaan asma inhaler, berapa kali batuk sebelah malam...semakin teruk ke asma bebe?

img_00411
ini ubatnya...2 asma inhaler...3 botol krim aquas untuk sapu pada badan...

next appointment 2/9/2009

5 comments:

  1. harap sofea cpt sembuh dari asma dia..kesian budak2 kalo xsihat

    ReplyDelete
  2. Ummm ... ciannyer babe. Jangan luper inhaler ye babe. . Jangan lupa ubat sapu. Cian mama die gak!

    ReplyDelete
  3. Oli,

    rasanya Zulaikha pun cam bebe laa, asyik batuk malam + selsema tak henti2. Tp tak diagnos lagi sebagai asma.

    oli, meh YM nieza .. k_nieza79@yahoo.com.

    ReplyDelete
  4. semoga sofea (saya x biasa okey tapi di sebabkan takut oli minta beberapa kupang so x berani laa hik hikhik) cepat sembuh..

    oli cream tue aqua ke aquas huhuhu saya sedang mencari krim nie gak tapi cari kat farmasi keh keh keh x dok lak.. so nanti nak kena pi clinik lak.. coz ruam cik mya pun asyik ada jek sampai garu2 jadi luka

    psstt nanti ada lagi hadiah tuk di rebut tungguuuuu

    ReplyDelete