Tuesday, May 26, 2009

Tak sedar diri punya impian

i google swimming course [ tiba-tiba ada benda baru pula yang nak dilakukan]

dsc_0603

konon-konon bila i dah terrer berenang, i nak ambik scuba diving course pula laaaa...lepas tu i nak pi scuba diving laaaa...

then masa i dok google tu, i ternampak swimming course yang sangat menarik...

kat sini

http://www.learn2swim.com.my/

ada infant and toddler swimming class

ada parent-child swimming class

ada ladies swimming class

[dalam hati i dok fikir...mesti mahal gila yurannya...]

then, i ternampak pula ni...

http://www.swimlesson.com.my/lesson.html

tak mahal sangatlah...[kira i masih mampu bayar lagi laaaa]

best laaa...teringin nak belajar swimming...so, tak payahlah melompat-lompat dan jalan-jalan aje dalam air...

OK...lepas dah terrer bab ni...nak try yang ni pula...

http://www.dolphinsportadventure.com/

http://www.kidsscuba.com/

mesti mahalkan? tak apa laaa...apa-apa pun belajar swimming dulu [ bila nak start swimming tu??????]

1 comment:

  1. Oli, klu tak kisah, bleh I ajarkan yg basics...:) mesti tak mahal punya...kihkihkih

    ReplyDelete