Friday, June 5, 2009

amboi amboi

Photobucket
tengok gaya duduk tu...berlagak betul...

Photobucket
ni pula i bawa dia turun jalan-jalan kat bawah setelah sehari terperuk kat rumah [tak pi nursery, my sis jaga...]...cekak pinggang pulak...

tolong jangaan salah faham...bebe i bukan bebe yang sombong walaupun sekarang ni dia selalu juling kita orang [dah kali terakhir i kasi warning...kalau buat lagi i cubit matanya...]...bebe baru bangun tidur...so, enjinnya belum panas...tulah yang boleh buat pose macam tu...[terutamanya dipaksa oleh maknya pakai helmet...]


3 comments:

  1. hahaha! ada harapan jd model ni ; D

    p/s : oli, bukan jUling. tpai jEling. hehehe

    ReplyDelete
  2. amboi amboi
    nie kalu uncle azwan ali nampak nie
    jadi hot news tau bebe

    betul2 muka x puas hati ler oli....

    ReplyDelete
  3. gambar first tu macam model pulak ;-)

    ReplyDelete