Monday, June 22, 2009

dinner daddy's day

semalam kami makan kat barra cafe...mula-mula nak makan yong tau fu kat ampang point...tapi, kecewa sebab pi kat klinik azizah tu nak buat pap smear, doktor azizah pula tak ada [i sangat marah tau...dah laaa doktor azizah tu seminggu 2 hari kat situ aje...dah laaa hanya ahad dengan selasa ada kat situ...dah laaa hanya selepas pukul 5 baru ada kat situ...dahlah sawsomi hanya ada pada hari ahad...dah laaa i begitu nekad nak cari dia...dah laaa begitu cemas sebab 1st time nak buat pap smear...then time i dah rancang elok-elok dia pula nak cuti ahad...benci...sangat benci...bukan benci doktor azizah tapi diri sendiri...kenapa tak nak call terlebih dulu...hantuk kepala ke dinding dulu!!!!]

so, kami pun ternampak restoran/cafe ni...sawsomi ajak makan kat situ....

Photobucket
black pepper i boleh laaaaa...tapi yang sawsomi punya lamb chop tak sedap [sawsomi yang cakap tak sedap]....then bebe punya club sandwich pun ok laaaaa.....

Photobucket
hari daddy kan...so tempek gambar kasih sayang daddy dan bebe...

1 comment:

  1. happy father's day en faizal
    semoga jadi daddy terbaik di antara yang terbaik

    oli
    sweet arr dpt snap gambar bebe kiss daddy

    ReplyDelete