Saturday, June 27, 2009

Dunia ni sangat kecik Tau!

Merujuk kepada perkara di atas, DUNIA NI SANGAT KECIK, hari ni i terchat dengan someone yang pernah nampak sawsomi masa dulu...so kita jangan buat jahat tau...entah macam mana ini mamat boleh terjumpa email add i...

Hari ni masa i check mail...tiba-tiba ada seseorang ym i [sebelah pagi tu karma, sebelah petang pula o-tak...berapa banyak id yang dia ada tu? macam i laaa...ada 10 id tau...sumpah tak tipu punya...]...sekarang kan kat email pun dah boleh chatting kan...sungguh canggih dan memudahkan untuk jadi setan...

Then, kami pun borak laaaa sekejap [i bz kan]....pastu saling tukar mukabuku...mana tau i tersalah add dia...dia hasim...i teradd hashim...

then mula laaa i syak dia tu penipu...sebab dia cakap dalam mukabuku dia gambar dia pakai songkok....tapi i cari itu HASHIM...tak ada songkok pun...takkan cap tu songkok baginya...

Mula laaa i keluarkan senjata i cadang nak lancarkan serangan terhadap itu HASIM...

Nasib baik i double check, rupa-rupanya memang ada HASIM dalam mukabuku i...memang dia pakai songkok....[nampak sangat alim orangnya]

Rasanya lepas dia terjah album gambar dalam muka buku i, dia cakap dia macam kenal sawsomi...Semakin menarik ni...Dia cakap sawsomi tu, dia macam pernah nampak dulu, kat kolej, masa kat langkawi...yang magiknya dia boleh tau sawsomi belajar bisness uitm...[tulah yg i cakap dunia ni sangat kecik jangan buat jahat...]

i terus tanya dia, rapat ke dengan sawsomi dulu? malangnya dia cakap tak rapat...alamak...tak boleh nak korek rahsia sawsomi...[itulah nama pompuan...yang masa depan tak mau tengok...suka sangat nak sibuk dengan yang sudah lepas....biasalah pompuan kan...]

No comments:

Post a Comment