Wednesday, June 24, 2009

Entry Bosan

Blog ni memang membosankan...hanya ada sawsomi, sawbebe dan i sebagai pelakon utama (perasan sendiri + syiok sendiri)...kadang-kadang kawan i, family i, kakak ipar i yang jadi watak sampingan dalam blog ni...

Watak pagi ni ialah sawBebe...entry yang sememangnya membosankan...tak ada apa-apa yang menarik pun....Entry ni pasal bebe pakai kasut aje....sangat bosan...(nguap)

Photobucket
bebe main kasut 姑丈 { GU ZHANG} 'Pak Long'nya...jarang bebe main kasut...so i rasa sangat menarik lor...[excited tengok muka GU GU dan GU ZHANG cemas ternampak anak buah main kasut mahal diorang...hehehehehehe]

Photobucket
kasut bebe ni beli kat pasar malam...tak sangka india jual kasut kat pasar malam pun ada jual kasut yang begitu lawa (di mata i dah cukup lawa) dan begitu murah...10 ringgit (i suka barang murah)...Ada yang lagi lawa, tapi size kecik, bebe tak muat...selalunya i singgah gerai penjual cina intai-intai tengok ada kasut budak (hampeh...tak lawa semua)...yang india i skip...tak sangka yang i skip tulah ada benda yang baik-baik...aduh!!! mesti dah terlepas banyak barang best best....
kurang asam...terbeli KKB [kasut kulit babi] dengan uncle india tu...patutlah murah..patutlah lawa...rupa-rupanya buatan kulit pok pok...nasib baik laaa, i tergerak hati nak show off kasut murahan bebe tu...makcik rehan lepas nampak kasut yang i show off tu terus dia ym i kasi tau tentang KKB...Terima kasih makcik rehan suruh i double check kasut bebe tu...memang ada 3 bintik......apa lagi, terus samakan bebe satu badan...sawsomi, awak kat sana sila samak tangan awak ya!!!!

1 comment:

  1. salam. terima kasih singgah my blog. sy tak pasti lah kasut dlm gmbr tuh kkb ke x, sbb x nmpk sgt....jauh sgt bintik dia, n x dpt nk rasa kulit tu.
    tp biasanya klu dah bintik 3 tu mmg sah2 la kkb. cuma kdg2 ada gak synthetic yg diorg buat bintik2 jugak n kdg2 bintik tu 3. mcm ni lah, mmg dah ada bintik 3 kan. satu lg awk cuba rasa material dia tu rasa mcm kulit atau pon synthetic je. klu kulit mmg sah2 lah kkb, takde kulit lain dah. itu shj yg boleh sy komen.
    Biasanya klu bende tu kulit, bintik2 dia mcm kelihatan serong skit, dia x straight masuk ke dlm kulit tuh. ala mcm liang roma lah, dia cam serong skit ikut pertumbuhan bulu tuh. ermm caner ek nk ckp? rasa awk dah paham kot. k, moga kita semua tak terbeli kkb lg lps ni :D

    ReplyDelete