Wednesday, June 24, 2009

entry syiok sendiri

entry ni entry syiok sendiri laaaa!!!
Visitors blog i hari ni [semalam] cecah 152++...tak pernah ada begitu ramai visitor...

Photobucket
nampak gayanya 16k ada harapan kalau terus begini...hehehehe..bayangkan setiap orang klik SATU kali kat iklan nuffnang i, maka sehari dah ada 150 kali...hohohohoho...[tapi nilah satu-satunya peluang yang telah terlepas]

2 bulan yang lepas just 30-40 orang, then sebulan yang lepas 40-50, bulan ni dalam lingkungan 70 orang...



ramai yang masuk blog i,
rupa-rupanya pasal entry bulan rejab....ramai yang google bulan rejab...then pasti ternampak link i dan klik masuk kot......

cakap pasal bulan rejab.....
OMG!!! esok [hari ni] i start puasa ganti dan puasa rejab...takut ada, gementar ada, cemas ada, risau ada, excited ada...macam-macam perasaan ada...entah boleh ke mengharungi rintangan ni sorang-sorang....kang ni dah mula rasa macam nak deman, sakit kerongkong....huhuhuhu...macam mana nak puasa tu...huhuhuhuhu

No comments:

Post a Comment