Tuesday, June 23, 2009

Nasib baik mak budak tak nampak...

i dukung sepupu bebe, bebe pun sibuk nak dukung...
then, i suruh bebe duduk, i kasi itu budak yang 1 tahun tu dok atas riba bebe...
mana tau, bebe nak berlagak...dia nak dukung sepupunya jalan-jalan...dia tarik leher sepupunya ...i ketakutan sampai lutut bergegar...tapi tangan i sempat lagi snap gambar sebelum pi selamatkan itu budak malang....hehehe...

Photobucket
bebe sedang menggunakan tenaga susunya untuk menarik sepupunya bangun!!!

Kesimpulan yang boleh i buat...tak ada apa-apa pun...just itu budak batuk sekali mungkin tercekik sikit kot....
nasib baik mak budak tu tak ada [kakak ipar 1st laaa....]kalau dia nampaka...confirm dia jerit macam kena rasuk...hehehehehehe
tapi, bebe kena pukul dengan i lor sebab buli budak yang lebih kecil daripadanya...[i kan mak tiri yang garang]
ampun ya kak yati, anak i bukan sengaja...jangan risau, i dah denda anak i basuh botol susu sendiri selama seminggu!!!

5 comments:

  1. oli... jgn kali bebe jer buat camtuh.. adriana yg kira besar tuh pun kalo blasah adik dia mmg bleh tahan.. kalo dia x suka.. Aqeel yg kecik tuh slalu kena....
    budak².... sbb tuh kiter kena tgk.. ehehehe

    ReplyDelete
  2. Oli... biasa la budak².. kalo sy pun kadang² hangin dgn Adriana.. suka buat adik dia... geram oo.. kalo x di tgk...

    ReplyDelete
  3. ahak...nampak 2 pau ler kat pipi bebe
    ala oli...bebudak mmg biasa arr kan...
    tu namanyer dia org nak bermesra2...ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  4. haiyooo bukan main ha anak dara tu pun nak mendukung... tak padan besar lebih kurang jerk.....hehehhe

    kak oli.. ni adik linn tanya kat mana beli but asha yg sgt comell itu.... gerammm dia tgokk

    ReplyDelete
  5. hahahha nak helakk ni... kak apasal berat sudah naik lor... huhuhhuhuhuh

    ReplyDelete