Tuesday, June 30, 2009

Pasal pasal pasal...gahtering lagi...LAST!!!

ok ok ok....ini yang last sekali...

Photobucket
kami muncul kat news paper sinar harian 29hb June tau!!!!

Photobucket
ni hadiah-hadiah yang kami dapat...lumayan kan...[pemberian zana dah masuk ke dalam tabung...hehehehehe]...Terima kasih banyak-banyak sangat kepada mereka yang kasi kami... hadiah....muach* muach* muach*



last sekali, thank you very much kepada suziey, ayu, momguess dan {seorang lagi siapa ya} yang bertungkus lumus di belakang tabir untuk menjayakan event ni!!!! U all memang the best laaa...n blogger yang datang pun memang sporting...walaupun tak kenal each other, tapi boleh hua ha hua ha macam dah 10 tahun kenal...best kan!!! [rahsianya ialah hari-hari skodeng blog diaorang]

second last nak minta maaf sekiranya kami ada terlanjur perkataan ke, terkasar bahasa ke, terberlagak ke, tersyiok sendiri ke yang membuat u all terguris perasaan ataupun tersakit mata melihat...ampun ya!!!! [harap kami tak ada laaa...hehehe...]

Jumpa lagi tahun depan!!! Bye!




nota kaki 1:
kepada mereka yang bergambar dengan i, jangan marah ataupun kecik hati tau...sebab i tak tempek gambar kat sini...i low profile...i jarang sekali tempek gambar i kat sini....[sesekali adalah]....gambar kita bersama ada kat muka buku...

nota kaki 2:
then kepada mereka yang nak ambik gambar yang ada muka mereka, ambil laaa...

nota kaki 3 :
itu aje kot!!!!

2 comments: