Wednesday, June 17, 2009

Pelikkan i tak update?

Bukan i tak nak update...tapi ada sedikit masalah dalaman...apa lagi kalau bukan masalah INTERNET...line kat office tak berfungsi since semalam [pagi ni i call, pihak berkenaan cakap diorang block line sebab tak bayar...hehehehe]...line kat rumah potong tukar kepada combo...


hidup sangat tak tenteram kalau tak blogging...kang ni pakai broadband my sis update blog...




3 comments:

  1. boss kat ofis tu dah serabut nak bayar bill..
    staff pulak blogger tegar..
    haa..kena ler tu..

    ReplyDelete
  2. pelik mmg pelik lerrr
    senyap jer oli hari nie...patut lerr..
    keh keh keh...nie dah kes cm zana nie oli
    kat opis sekejap jer dpt online...tu pun kejar2...hu hu hu
    kat umah, streamyx plak buat hal.....

    ReplyDelete
  3. hahaha mmg pelik la! sya dtg dh 2 kali update yg ni aje..salunye kalau masuk 2 kali dah 4 update tau!

    ReplyDelete