Thursday, June 4, 2009

辣死你媽sawsawlady

Photobucket
bolehlah bagi kami yang 1st time masak...kalau 5 star, boleh dapat 2.5 star...[saja kasi rendah supaya next time ada ruang untuk masak lebih sedap...boleh dapat lebih dari 2,5 star]

tapi kan...i memang nak tabik spring kat my sis laaa...dia memang ada bakat masak laaa...

7 comments:

  1. oooo nasi lemak...baca entry bwh tu td baru nak tya la si ni ma tu apa... mmg nampak mabeles a.. lg² tang sambal tu... x tahan... terguda i...hehehe..

    ReplyDelete
  2. hi oli..please email me your adrress so i can send you your giveaway present... if not maybe i should make another entry for that present to give away.. :) thanks...

    ReplyDelete
  3. ooooooo nasi lemak,

    yang tak conpident tue sambal dia yerk ... heheheh

    ReplyDelete
  4. woo hoo...nampak sedap tul..dah la dkt lunch time nih...
    perut dah berbunyi...

    layout baru ni cute gak...

    ReplyDelete
  5. presentation dah ok dah tu, tapi mesti sedap punya la...

    ReplyDelete
  6. yummyyyy tengok gambar pun nampak macam sedap

    ReplyDelete