Thursday, June 4, 2009

Testing Testing 1 2 3

I tukar template blog lagi!!!
so ni nak testing testing 1 2 3 laaaaa

Photobucket

Photobucket
[awat i tengok gambar bebe ni ada rupa-rupa MR aje...tang mulut/bibir tu...i nak pi blog MR cari gambar MR yang mulut macam ni...]

kalau u all boleh nampak gambar ni, ini bermaksud template ni tak ada masalah dan pada masa yang sama photobucket disokong sepenuhnya...

Template ni agar 'tawar' dan 'simple'...simple sampai nak tukar color font post title...nak bubuh code nuffnang pun tak boleh...benda yang simple mana boleh rumit rumit kan...i pun tak tau macam mana mata i ni boleh suka sama ni template [bah kata orang sudah buta lor]....mungkin selera i ni sudah tawar kot...

Nak survey sikit :
u all ada masalah dengan view gambar blog i sejak kebelakangan ni tak?
contohnya hanya ada kotak pangkah...
Contohnya gambar ambil masa yang lama baru keluar...


tolong spend 1-2 minit tinggalkan komen ya!!! bantuan u all amat dihargai...


9 comments:

  1. memang lembab eh dia donload gambar? ari tu lajuuu.. hi hi hi

    ReplyDelete
  2. ok i dah tunggu 2 minit..gambar tak kuar..

    ReplyDelete
  3. ok after 5 minits..waiting here..dh leh tgk gambar bebe yg comel lote..

    ReplyDelete
  4. saya ok je kt sini..kuar gambar dengan lajunya.eh ni nk komen gambar2 yg oli upload kan?bukan template kan?

    ReplyDelete
  5. saya okey plak.... x de apa2 masalah..

    ReplyDelete
  6. oli
    zana xde problem ngan layout lama and layout baru..
    cuma yg nie nampak sangat suci murni lorr

    love pic 1st tu..
    gambar kat bali erkkkk

    ReplyDelete
  7. oli..yg dulu susah lg nak download..ni cepat skit..

    ReplyDelete
  8. hmmm ok jer tadak masalah apa pun

    ReplyDelete
  9. Gambar sume ok..sya tk nah ade prob view gbr dr blog oli

    ReplyDelete