Wednesday, July 22, 2009

Ada ke orang nak vote untuk i?

Rasa-rasanya laa kalau i masuk contest...
sudi ke u all vote untuk i?
i ingat nak join 'Breastfeeding Photo Contest 2009' tu
......
ni nak buat soal selidik dulu...
maklumlah i ni kedekut mampos nak komen kat blog orang...
jadi macam malu sangat bila nak minta orang vote untuk i pula...
hehehehehehe
........
then, ada satu lagi masalah...
breastfeeding photo i yang 101 keping tu...i rasa macam macam...segan sikit laaa...Hi5 Emoticon
sebab sebab
terlalu menonjolkan sifat keibuan...[maklumlah second day jadi lembu susu]
........
kalau ramai orang yang angkat tangan,
maka ramailah orang yang akan vote untuk i...
so, i akan tanpa lengah-lengah join contest tu!!!!!

4 comments:

  1. JOIN JGN TAK JOIN..NAK TGK GAK TIME OLI BF KAT SOFEA..

    ReplyDelete
  2. ouh tentunya ada..join la ..nnti i vote for u..hehe:p

    ReplyDelete
  3. i org 1st angkat tangan setuju

    ReplyDelete