Monday, July 20, 2009

bestnya kalau twin

Photobucket
.
ok! Fine...i berangan-angan aje laaaa....tapi syiok juga berangan-angan di siang hari terutamanya di waktu kerja sambil translate conan...
.
semalam pergi kenduri kahwin anak buah sepupu sawsomi saudara mara sebelah bapa mertua di dato keramat...
.
i malas nak layan saudara mara sawsomi, so, i dan bebe sofea pun bermain-main di area yang tak panas contohnya di depan pelamin...[of course sudah selesai segala-gala acara seperti renjis renjis dan tembak-menembak atas pelamin...kang diumpat sampai anak cucu keturunan SAW pula sebab anak bini sawsami yang bermain di atas pelamin pengantin...]...
.
bebe sofea ni walaupun dilabelkan sebagai pesakit, tapi aktif tu kalah orang yang tak deman...sekejap-kejap dia panjat ke kerusi kanan, lepas suruh mummy dia ambil gambar, dia panjat ke kerusi sebelah kiri pula...dia nak mummy dia ambik gambar dia lagi...
.
apabila melihat balik gambar-gambar...i guna PS untuk gabungkankan gambar bebe sofea...[bukan nak berlagak pandai guna PS...just cut n paste aje...]... dan i boleh berperasan seperti ada anak twin...alangkah bestnya kalau ada anak twin...walaupun penat, tapi i dah boleh 'bersara'...
.

7 comments:

  1. kalo dpt kembar..2 kali bersalin dpt 4..huhuuh..dah leh stop..

    ReplyDelete
  2. i pun fkr camtu gak.. alangkah syiok kalau twin.
    skali jln jek..
    pastu relek terus
    tggl nk maintain body je..

    ReplyDelete
  3. bestnye kan kalau ade twin..blh bersara jap..hehe

    ReplyDelete
  4. tulah dia
    tingin giler nk dpt twin sebab husband ade twin
    mak sedara ade twin jugak
    hmmm
    rasa2 boleh tak?!

    ReplyDelete
  5. hahahaa..ade sebab disebalik angan2 nk anak kembar rupenye..ckp ke 2?ekek:D

    ReplyDelete
  6. mmg best dpt kembar..nk2 kalo seiras...i br je dpt ank buah twins..sepasang lg..bestnye

    ReplyDelete
  7. betul3x..dpt twins 2x bersalin terus tutup kilar lor..

    tak payah nak bersalin smp 4 kali klu nak 4 ank

    ReplyDelete