Thursday, July 30, 2009

mAi mAi Mai !!!! kEmPeN lagiii... { Entry Baru di bawah}

To all my friend (espeacilly kawan punya kawan punya kawan punya kawan....), sila ambil perhatian

.

.

Please VOTE for me


.
(khas untuk mereka yang belum vote)
.
.
.
.

breastfeeding-outside-EDITsmall
[klik logo di atas untuk undi saya]
...
..
.
No. Bertuah saya ialah:
...

BPC40 - Oli aka Oli


...
dan gambar bertuah ialah:
Photobucket
[sila jangan bandingkan dengan gambar logo ya!!!!kekekekeke]
....
.....
......
Undi bermula dari

27/7/2009 - 10/8/2009


......
.....
....
setakat ni dah ada 164 undi terkumpul!!!!
Jutaan terima kasih in advance kepada kawan-kawan (dan kawan punya kawan punya kawan punya kawan...) yang sudi undi saya!!!!
[omg! 1st time tau i begitu tak malu...ym semua list yang ada kat YM dan MSN yang selama ni tak teringin nak chat dengan diorang pun...pastu dengan muka tak malu suruh orang vote i...dan suruh dia forward kepada kawan-kawannya...
tak malu kan? demi nak menang...apa pun sanggup buat...huhuhuhuhuh...]

4 comments:

  1. Salam,

    gambar tu sungguh menyentuh hati tau.
    i tunjuk mak I, dia kata kalau dia masih kerja di bahagian Klinik Ibu Mengandung dia nak guna gambar you utk content ceramah dia... :D

    ReplyDelete
  2. oli, i menjadi voter you yang ke 440!!!

    ReplyDelete