Tuesday, July 7, 2009

mood bengkok

semalam mood i bengkok tak tegak...sebab i tak dapat apa yang i sepatutnya dapat dari sawsomi!!! sawsomi ni seksa batin i tau!!! Benci betul...!!! apa yang u all sengih sengih? biasalah...laki bini kan...tak buat tu nak buat apa lagi...Jangan sengih-sengih lagi!

Ni amaran terakhir...kalau esok malam tak laksanakan juga...i akan mogok...Mogok tak nak cuci yak yak sofea selama seminggu, biar sawsomi yang cebokkan! biar dia kegelian tahap maksimum...denda dia...tengok dia berani tak buat lagi tak?

mari u all mengadili masalah ni...ADAKAH PATUT BIRTHDAY DIA, DIA TAK ADA MASA NAK CELEBRATE? DALAM PHONE TANYA KITA NAK MAKAN APA...KITA CAKAP CINCAI, IKUT AJE...[sebenarnya nak makan macam-macam...tapi kita control keanggunan sebagai seorang isteri yang sombong...]...THEN DIA CAKAP LAAA NAK MAKAN STEAK KAT JALAN AMPANG...[dah meleleh air liur i...]...

apa lagi...terus siap-siap, pakai lawa-lawa [bukannya lawa mana pun, baju buruk aje...tapi baju buruk yang tercantik di antara baju buruk yang lain laaa...]...tunggu sawsomi tercinta balik bawa i pi makan steak..[Siapa yang birthday sebenarnya? keliru dan hilang ingatan sekejap]...

walao eh...dah 8 lebih dia baru sampai rumah...i dah tarik muka, mulut dah muncung [sebab i dah kenyang buka puasa...kongsi milo ais, soto ayam dan roti telur dengan sofea...then macam mana nak makan steak lagi...benci tau...marah dengan diri sendiri tapi lepaskan geram kat sawsomi]

pastu dia macam faham dengan masalah yang i hadapi, dia tanya i dah kenyang ke buka puasa? [lagi panjang i tarik muka i...sebab i dah tau itu steak sudah jadi bubble]...then ajak i pi jumpa owner rumah melaka [i dah merajuk habis-habisan time ni]...Memang sah steak dah jadi bubble...makan sendiri laaaa....mimpi makan steak laaa...

tiba-tiba owner tu cancel appointment dengan sawsomi sebab dia ada appoitment dengan orang lain...[celaka betul punya owner...dah laa tak dapat makan steak, ni nak roda-roda jalan kl pun dah jadi bubble...memang tak boleh pakai betul cakap diaorang]

memang i sengaja nak cari pasal sempena birthday dia...dah tak dapat bau itu steak, tak dapat jalan-jalan kl... i kata i nak pi buat pap smear[kalau kali ni dia say NO, memang cetus perang dunia ke-3 laaaa...dia tak tau nak celebrate, biar i tunjuk caranya...Jahat kan i ni kan]...Nasib baik dia turut aje....tapi i bo layan dia lor...dia pun dah merajuk dan bo layan i lor...menyesal lor kenapa nak buat dia marah pada hari kebesaranya...nak perang saudara tunggu la esok kan...[aiyo, itu angin gila dalam badan sudah tak boleh dikawal maaa...]

nasib baik klinik putera sebaris dengan kedai cake...i nak ambil hatinya...so i pun belilah kek kecil untuk celebrate hari lahirnya...dia cakap tak payah...esok baru beli [masalahnya u birthday hari ni bukannya esok...pelik betul...] i dah tak sabar-sabar nak tengok sofea excited dengan Apa U U...

Dia janji esok [hari ni laaa sebab ini entry auto publish maaa] nak bawa i pi makan steak...Horeyyyyy

3 comments:

  1. dah dapat mkn steak ye.. hohoyeahhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. kelakarrrr aaaa
    nak tunggu entry seterusnyer
    dpt x makan steak...

    ReplyDelete