Saturday, July 4, 2009

Ratu Buah

keropok lekoklekor,keropok ikan, jelly kelapa, nasi kerabu, daging bakar, keu teow, satay, air cincangcincau, air soya, egg burger taiwan...yes...cukup 10 jenis....Semalam i berbuka puasa macam neraka again...

[banyak kesalahan ejaan...ni laaa akibat bila mak bapa suruh belajar asyik dok ponteng kelas...]

Pagi ni sangat menyesal...terover beli...satay 10 cucuk tak sentuh langsung, dah jadi beku...my sis dah masuk ke dalam peti sejuk sebab i dah pengsan kekenyangan, air soya tak minum lagi dah kena buang sebab dah basi...jelly kelapa tu dalam peti sejuk belum disentuh lagi, tak tau basi tak basi...keropok ikan pun belum makan...
menyesal tau...kenapa tak boleh makan begitu banyak nak beli begitu banyak?
i taubat...next time tak akan buat lagi!!!

Terlupa pula...bukan 10 makanan yang i beli...tapi 11 jenis makanan... mangis 2 kilo...1 dan sofea 2 orang pulut makan...

Photobucket

Photobucket
sofea ni pun hantu buah juga...sehari sebelum tu beli langsat 1 kilo, kami 2 orang juga yang habis kerjakan...cuma durian tu dia kurang sikit...

Hari ni tak puasa...weekend off puasa...Isnin sambung balik...Horeyyy...lagi 3 hari...Go Go Go!!!

Thanks sue, mama maryam kasi baju kat sofea....
Photobucket
rezeki sofea...

2 comments:

  1. bukan mimi tau!!July 4, 2009 at 6:23 PM

    KEROROK LEKOR..bukan keropok lekok
    AIR CINCAU..bukan air cincang
    ish!ish!ish!

    ReplyDelete
  2. oli...rajinnya awak ganti posa..saya blum lgi may b next week kot

    ReplyDelete