Friday, July 10, 2009

Select Gambar...Entry khas untuk meimei

dah 2 bulan baru pi select gambar...lama betul...tunggu sampai janggut pun dah tumbuh...tapi bukan salah kami...diorang yang atur date macam tu bagi kami....

Photobucket

So, semalam 7malam kami pun pi laaa pilih gambar....kami berdua aja tau!! Anak tinggal kat rumah...my sis jaga...kami laki bini dating!!! hohohoho!!!!

Pilih punya pilih...tiba-tiba tersedar...MANA GAMBAR YANG PAKAI BAJU KAWIN TRADISIONAL CINA TU? selepas sesi soal siasat dengan person incharge...rupa-rupanya gambar gambar tu semuanya rosak...pastu yang tukang cuci gambar tak kasi kat department marketing...marketing pula tak bagi tau kat customer....

Solutionnya ialah malam ni ambil lagi sekali gambar pakai baju pegantin cina....dan pilih sekali lagi gambar yang nak dimasukkan ke dalam album...

mak oiiii...mahal gila kalau nak tambah pages album...1 pages 68 ringgit...then, kalau nak copy gambar...1 pose 20 ringgit...bayangkan kalau ada balance 40 keping (40 pose), maka 800 ringgit kena bayar untuk burn ke CD aje...CD aje tau!!!!

lepas sesi pilih gambar...diorang akan guna PS untuk buat kami kelihatan lebih cantik dan handsome lagi...so, barulah dimasukkan ke dalam album...rasa-rasanya bulan berapa kami baru boleh dapat album tu?

6 comments:

  1. memang mahal kalo pilih2 gambar tu. even masa sign up pon dah cakap untuk amik pakej sekian2 harga but still at the end ada je hidden cost yg kene bayar. taktau pakje yang u ambil tu dai dah kira sekali tak dengan harga sofy copy punya cd..kadang2 dai tak kira then bila kita nak blah dia srh bayar lagi. chek it out. hhehehee..

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhh bestnya oli ..
    santik santik gambar ..

    mahal sket takpe janji ada kenangan ...

    ReplyDelete
  3. cantikkk loorrr
    tp mahalnyer oli kalu nak copy tu
    x munasabah langsung lerrr.......kalau takat extra dlm 100 ker..ok ler kan...nie 800...hu hu hu

    ReplyDelete
  4. oli cantiknya awak.........

    ReplyDelete
  5. Oli oo oli..
    gambar bebe tu.. ms umur baper eh hepi u u tuh??

    ReplyDelete
  6. cantik betul gambar2 tu.. anak awak cute sangat... aiii lame lagi la nak tunggu last final siap oli,, rege tu bio betul.. pada awak murah ke mahal??

    ReplyDelete