Tuesday, July 28, 2009

Status : Tengah Pening, Loya nak uweiiii

Photobucket
(dari google)
Bertambah kepeningan bila tengok gambar ni....macam nak muntah kat muka pompuan ni...
..
..
..
Dah uweiii uweiii tapi masih lagi rasa nak uweeii uweii...
tak berani nak jalan banyak-banyak, takut terpengsan...siapa yang larat nak angkat i...
..
..
..
..
semalam cirit birit, 1st time shopping dengan tidak aman damai kat t3sco...2 kali berkejaran ke toilet...nyaris nyaris terberak dalam seluar...walaupun dah tak cirit lagi, tapi perut rasa pedas-pedas...seolah-olah anytime aje boleh tercirit...sekarang ni tak berani nak beraksi besar, tak boleh ketawa besar, takut sisa-sisa buangan terlepas...
..
..
..
..
keracunan makanan ke?
..
..
..
..
..

5 comments:

  1. food poisoning kot olie... byk minum air... semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  2. alahai kesinnyer... byk2 berehat kak

    ReplyDelete
  3. uuuu, penyakit paling tidak digemari...cirit birit or cibi {i punye fav panggil}.

    yup, minum air banyak2 n jangan makan pedas2 buat masa nie n makan makanan yg panas2 tau. klu x lalu makan, makan biskut...{tue dr i bagi tau masa cibi + muntah + demam baru2 nie}.

    take care kak oli!

    ReplyDelete
  4. wah
    sy pun pening ler oli nengok gambar muka pompuan tu
    mcm byk bintang plak now kat kepala...

    byk2 kan minum air masak oli

    ReplyDelete
  5. oooo mmg tak suka bila kena cirit birit..lemah jea bdn..

    selalu minum air tau

    ReplyDelete