Monday, July 27, 2009

SunDay

semalam i pergi ioi puchong...sebenarnya i telah offer diri i pergi sana nak cari crib set untuk baby baru norsham...
tapi mana tau sampai sana, sofea hilang kawalan...dia tak nak dipimpin...dia nak jalan bebas, dia nak lari...dia nak main sorok-sorok...huhuhuhuhu...pastu yang paling i tahan ialah dia nak didukung...[balik rumah, i sakit pinggang macam nak mati...]
misi nak cari benda tu terus hilang dari ingatan...huhuhuhu...[sorry linda ummey ghazi]
Photobucket
jangan terpedaya dengan gambar ini!!!
Photobucket
anda juga dinasihat jangan terpedaya dengan budak kecil ini...dia telah seksa mummynya selama sejam dalam mall itu...
...
....
.....
Rupa-rupanya last i pergi ioi pada tahun 2002...maknanya sudah 6,7 tahun tak pergi sana...waaaa....!!!!
.
..
...
....
.....
......
.......
........

2 comments:

  1. hehehehe ena baru jea pergi last month..dh besar kan itu ioi mall..tak larat nak berjalan..

    biasa la oli bila bwk ank..lg2 yg dah pandai jln nak jln sendiri ajer la..

    ReplyDelete
  2. kak oli, saya sudah vote u okeyyyy...

    gud luck hehee...
    nie hadiah kn bagi 1% nie heheee...main2 jer...i ikhlas vote untuk u k.


    p/s : amboi sofea punyer dress banyak cantik laaa...anak girl best bagi pki macam2 kn?

    ReplyDelete