Friday, July 3, 2009

TAG PASANGAN SAYA

Ni tag dari zura...

Tempat pertemuan anda dan suami utk pertama kalinya
kat training centre KFC, Kelana Jaya pada 6 Mei 2002
Photobucket
bekas pekerja KFC...semua dah berhenti...batch kami tinggal aje 2 orang pompuan yang masih berkhidmat dengan kfc

Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan…
Nakal, suka kacau pompuan [sebenarnya nak mengorat i], sangat expert dalam bidang F&B[ataupun i yang dungu]

Tempat ‘dating’ di mana dia meluahkan perasaan pada anda ...
Kat perhentian bas Happy Garden rumah uncle i....

Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?
2002-2006 (4 tahun)

Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?
- 3 tahun nak masuk 2 bulan

Kejutan yg pernah dia buat pada anda …
--->dia jarang bagi i heart attack lor...
--->masa mula-mula couple tu, i merajuk balik as...so, dia kata dia naluri yang i nak tinggalkan dia...then dia call i, i bagi tau dia i kat puduraya, terus dia tinggalkan pakaian busuk dia yang basuh sekerat jalan datang cari i kat puduraya...
--->lepas kawin, yang paling terkejut ialah hari kekasih 2007 hantar sejambak 13 kuntum punya bunga ros ke ofis i...tapi tak boleh nak show off sebab semua ofismate dah balik kerja...
--->lepas tu, sampai sekarang tak ada kejutan lagi!!!!hehehehehehe

Perancangan anda dan dia dlm rumahtangga …
Kalau i cakap kami tak ada perancangan, nampak sangat i ni PENIPU BESAR...memanglah ada perancangan...tapi biarlah RAHSIA [cewah...akhirnya i nak berahsia kat blog sendiri...hehehehehe...Harap-harap 10 tahun akan datang i terbaca entry ni, i tak lupa RAHSIA i laaa...]...Yang penting biarlah kami sama-sama tukar CD sawcucu bila sofea dan lakinya pi kerja, bila weekend berkonvoi naik motosikal yang besar-besar tu pi bagan lalang[of course i jadi pembonceng sawsomi laaa] ...alamak...kan i dah cakap nak berahsia

Bagaimana dia melayani karenah anak2 ?
Lembut dan pada masa yang sama sangat garang [tak segarang i laaa...i ni mak tiri, harimau betina]

Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda...
family i tak kenal sawsomi kecuali adik beradik i

i teringin nak kepochi pasangan
Makcik Rehan
Ghazi {wakilkan ummey dia}
norimie[sila abaikan itu perkataan suami...tulis pasal janjang]
mery kim [u punya husband sangat misteri tau]
zana
dedek mikshake wonder [alamak...i hutang banyak dengan dia lor...hutang tag laaa]
reitak
sweetdarling amy
siti fatimah mummy sofia
nani mama mirayyan
mama mya watie
eija ofismate i

....ramainya orang yang i tag...
........nanti i pi buat spotcheck tau!!![kurang asam betul....orang lain tag dia, dia tak buat pun langsung...]

5 comments:

  1. ala sweet ooo
    sanggup tingal kain baju busuk nak selamatkan gf yg merajuk nak bali as....ha ha ha....sure faizal drive laju kan oli...ngeh ngeh ngeh...

    kena erk......mmmmmmm
    lama dah tak kena tag...

    ReplyDelete
  2. aduiii baru jap tadi kena tag dengan cik na.. nampak gayanya mmg i kena buat.. but later aa ya

    ReplyDelete
  3. alamak...kena tag la pulok...kekeke

    ok, ok I try to complete it asap...
    tgk ada gambo tak...:D

    ReplyDelete
  4. wahaha kena tag..saya buat kat FB ye oli.klu tidak lgsg sya tak buat nanty haha

    ReplyDelete
  5. u tag i nyer sorry lah br perasaan nie nanti i wat k!!!
    thanks babe :)

    ReplyDelete