Friday, July 10, 2009

Tahun ni tak celebrated!!!

Tahun ni sawsomi tak celebrated birthdaynya...dia terlalu sibuk beberapa hari ni...[ sampai hari ni pun belum selesai kesibukannya...] tapi i sebagai isteri bistari, of course ada buat surprise kecil-kecilan untuk dia pada hari kebesaran dia....

Pada malam 6 julai 2009 [lepas i kenyang merajuk]....ada seorang budak kecil ni tak sedar diri...nampak kek aje terus dia berlagak seperti itu kek 'APA U U' untuk dia....

Photobucket
sawsomi tak excited tapi ini budak yang terlalu excited...

Photobucket
langsung tak nampak muka...


Photobucket
bebe sedang berusaha memadamkan api....

Sawsomi janji nak bawa i pi makan steak keesokan hari pun tak dapat dikotakan...yang peliknya i tak merajuk langsung....[mungkin i sudah tau awal-awal itu hanyalah janji kosong aje kot]...i tak tau lagi nak pao dia pi makan kat mana? hehehehehehehe...asalkan makan dengan dia...makan roti nan pun rasa bahagia....

2 comments:

  1. kadang2 celebrate kecil2 an lg happening kan..
    alololoo..comey la sofea pakai topi tu

    ReplyDelete
  2. alalaa...tomey nye si sofea tuh...geram ler tgk muka dia...nak cubit pipi leh...ahaksss

    ReplyDelete