Sunday, July 12, 2009

Tolong!!!!

laptop sudah gila...actually itu microsoft sudah dapat mengesan kami tak ada lesen... starting dia tak kasi kita wifi, then dia tak kasi kita orang bubuh wallpaper, kang ni dia tak kasi i copy gambar dari kamera i...

MACAM MANA I NAK UPDATE BLOG?!!!!!

So, sekarang ni i yang gila....tengah cari orang nak datang format laptop ni!!! Ada siapa-siapa yang nak free format untuk i?

1 comment:

  1. oli......zana pun kena lorr
    tp cuma x boleh nak letak gambar as wallpaper....
    pastu kejap2 dia giler tutup tenet ...hu hu hu
    tp yg peliknyer....
    program sumer dari vendor lorr...
    xkan vendor kasi microsoft yg tipu2.....

    ReplyDelete