Sunday, September 27, 2009

daddy work...

daddy work...
keluar rumah 9 pagi
balik rumah 11 malam
risau betul bebe tanya sawsomi ni siapa... sebab dah tak cam daddy dia...
[sebenarnya risau sawsomi tak cam isterinya yang comel ni...
well, pagi saya pergi kerja, sawsomi belum bangun lagi,
time saya dah tidur, sawsomi belum balik lagi...]
so, untuk mengelakkan masalah ni berlaku...
saya sebagai isteri dan mummy kena mengabil tindakan yang sewajarnya...
memandangkan saya cuti semalam...
[cuti hari sabtu...perasaan yang cukup-cukup-cukup....tapi demi anak kesayangan...]
so, saya pun bawa sawbebe ke tempat kerja sawsomi di MV....
.
.
mula-mula,
sawbebe sangat pemalu orangnya...
asyik melekatkan muka kat punggung saya...
.
.
Photobucket
ni baru sampai...dengan daddy sendiri pun dia rasa malu...sawsomi sedang 'meeting' dengan cik boss muda...
.
.
Photobucket
bebe dengan cik boss muda...bebe tarik tangan cik boss muda tak nak kasi cik boss muda balik....ni time dah berani dan tak malu-malu lagi...
.
.
akhirnya, metrojaya tu bebe jadikan macam rumah dia....
.
.
Photobucket
lari sana lari sini berkaki ayam...
.
.
Photobucket
main tidur tidur atas kerusi mahal ni pula....
Nak oiii...baik-baik...jangan kotorkan kerusi orang...mak bapak awak ni tak mampu nak beli kerusi mahal ni...
.
.
Photobucket
..........

No comments:

Post a Comment