Friday, September 18, 2009

nenonenonenoneno

* bunyi siren
.
.
Tuan tuan dan puan puan,
bumi tidak selamat lagi
cepat balik ke planet mars
.
Photobucket
bai bai...bumi
.
.
ija dan mimi dah start cuti raya
tiba-tiba office sunyi semacam...
[ohhh...rupa-rupanya selama ni ketua samseng si ami yang dok buat bising...]
rindunya kat si ami ni...
rasa pelik pula bila keluar dari bilik tak nampak kepala si ami...
masa ada, asyik dok gaduh...
bila dah tak ada, rasa rindu pula....
huhuhuhuhu
.
.
.
sawbebe pun dah start cuti...
hari ni dok kat rumah dengan sis...
.
.
boring
boring
boring
[boring sampai jadi kurang siuman]
.
dunia blog sunyi
ada 2 3 orang orang yang sesat seperti i ni akan update blog...
.
dunia mukabuku pun sunyi
ada 2 3 orang yang sesat seperti i ni akan post status...
.
dunia kebun pun sunyi
ada 2 3 orang yang sesat macam i akan dengan giatnya meneruskan aktiviti menyiram pokok, menuai dan mencuri tanpa rasa bersalah...
.
.

1 comment:

  1. kebanyakkan org semua dh start blk kg ari nie..mmg dh tak ramai yg update blog kan..cuma tggl2 mcm kita nie jea la..

    raya oli blk maner?

    ReplyDelete