Tuesday, October 6, 2009

adik boy :: norsham :: kakak baby :: agil

Berjaya berjumpa juga akhirnya walaupun sekejap...
....risau tak sempat nak berjumpa dengan norsham (adik boy) sebab ke'busy'an sawsomi dan kerosakan cik KIA...
.
.
saya tembak dia...dia tembak balik saya!!!!
Photobucket
jeles tengok body norsham...baru 2 bulan bersalin, badan dah kembali jadi badan anak dara...
.
.
kakak baby yang sangat tinggi...see the dagu kakak baby...tu dagu norsham tu...
Photobucket
.
.
agil dengan adik boy
Photobucket
.
.
mari memperkenalkan ADIK BOY
Photobucket
.
.
geram betul dengan adik boy yang bambam...macam nak gigit pipi dan pahanya...(kalau mak bapak dia tak ada, confirm kena gigit punya....) sawsomi seperti biasa, pantang kalau tak kacau kakak baby...kesian kakak baby...sorry laaa...uncle ni notty sangat...suka nak kacau!!!
.
.
mesti lagi best kalau sue the maryam dan linda the ghazi join.........

5 comments:

  1. ena tgk pun geram jea..mmg tembam la

    ReplyDelete
  2. huhu kan kan kan klu sy n linda ada sama mesti lg best...

    ReplyDelete
  3. wow...dpt jumpa kak sham erk..emmm bb boy dia..dudlu time zai pi tgk dlm pantang kecil jer sekrg ku semangat..

    ReplyDelete
  4. blogger jugak ker..? macam familiar muka nya dalam blog.. kalo blogger, lenkali letak nama blog ya Oli.. hehehehehe

    ReplyDelete