Thursday, October 22, 2009

Contest 99 HARI TANPA NASI

MY JouRNeY To LoSe WeiGHT
http://loseweight-chaiyok.blogspot.com/
menganjurkan contest
99 HARI TANPA NASI
http://loseweight-chaiyok.blogspot.com/2009/10/99-hari-tanpa-nasi.html
telah membakar semangat saya untuk menjoin contest ni
tujuannya bukan sebab hadiah utama,
tapi nak ada orang teman tak makan nasi selama 99 hari
barulah tak rasa keseorangan...
then baru ada semangat bila terfikir kat utara ada 2 orang tak makan nasi, kat selatan ada 3 orang tak makan nasi, kat sabah sarawak pun ada 4 orang macam saya yang gila-gila tak makan nasi...
so tak meroyan sorang-sorang...
.
.
.
saja nak mencabar diri sendiri berapa hari boleh tanpa nasi...
rekod terkini
2 hari aje
hari ke-3 serbu restoran order nasi...
.
.
dan ni juga merupakan persiapan untuk diri sendiri untuk kurus balik sebelum pregnant yang kedua [untuk mengelakkan bertambah kegemukan selepas bersalin yang kedua]
pergi-pergi-pergi
sawfoonfoon
[jangan sekerat jalan dah diistiharkan pregnant dah!!!]
.
.
.
.
makcik rehan!!
jom join!!!
saya tunggu u tau!!

7 comments:

  1. dah 2 org ena tgk msk contest nie

    cha yok cha yok oli

    ReplyDelete
  2. caiyork oli..teruskan usahamu..

    ReplyDelete
  3. hehehehe....

    hehehehehehehe....

    hehehehehehehehehehehe.....

    diri sendiri pun tak tercabar lagi ni, macamana nak cabar orang laen suruh cabar kita takmo makan nasi..

    terus terang saya tak boleh.. kalau waktu bujang dulu mgkin boleh sbb takde laki, takde anak.. so tak payah masak.. skang ni balik keje kena masak, so makanan depan mata, kena makan lor....

    ReplyDelete
  4. jeng jeng jeng
    adakah kami akan mendapat berita baik...auw....

    seronok gark camnie oli...nanti nak terjah gark ler blog tu

    ReplyDelete
  5. sy ingt pn nk join gak.tp bila fikir time hujung mggu bersama ngan family tu yg jd payah sikit.lgpn ank-ank sy ni jenis nk mkn je keje dia.sama ngan mak dia gak.eee

    ReplyDelete
  6. oli, zana dah register nak masuk contest 99 hari tanpa nasi tu....

    ReplyDelete
  7. JOM!!

    [aku baru cadang nk makan sakan lepas pantang, sekali ada kontes pulakkk...uwaaaaa]

    ReplyDelete