Monday, October 26, 2009

dunia games vs dunia nyata

kita dok sibuk 'masak'
[kat cafe world...bukan main rajin masak...kat dunia nyata? haram satu makanan pun tak masak...]
dia pula dok sibuk makan pensel
[mummy dia sibuk masak di dunia games...akibat kelaparan di dunia nyata, maka anak makan pensel sebagai memberontak!!!]
.
.
dah selesai makan,
dia datang menyerah diri dengan pensel yang basah kuyuh dan bibirnya yang hitam...
[dia ingat pensel tu lipstik]
.
.
apa lagi?
kena pukul laaaa
pastu saya suruh dia makan pensel tu!!!
Photobucket
tau pula cakap 'TAK NAK'...
masa buat tu tak terfikir AKIBATnya ke?

5 comments:

  1. kesian babe..

    takpe babe, dia marah time tu, tp dia akan menyesal bila kat ofis nanti, bila dia rindu, bila dia tgk gambar kat PC wall [ngumpat sawlady kat bebe]

    ReplyDelete
  2. hohoho mummy sofea pukul sofea yer!!! x pe sofea nanti mama mya babap mummy awak huhuhu

    psssttt oli cik mya pun hampir2 nak kena pukul hahahaha

    ReplyDelete
  3. ala kesiannya... garang jugak mama dia ni... budak2 mmg begitu oli... sabarr... :)

    ReplyDelete
  4. hehe.. siann... tapi paham oli kena wat camtu. Kalo tak budak tak tau salah ke tak. Kekadang fad pun tak tahan sabar gak.

    ReplyDelete
  5. x patut la wat camtu.. kena ajar la elok2.. ckp pensel x leh makan... nanti sakit perut... dah le mama asyik main game je.. x patut2.. adakah anda menyesal slps memukul bebe?? jgn expect budak besar camtu dah paham mana yg boleh & mana yg x unless kite fahamkan die.. ish.. ish.. ish...

    ReplyDelete