Friday, October 9, 2009

hari ni hari 18SX

lepas entry buah tangan ehemmm dikeluarkan...semua komen pun ehemmmm...
.
.
then kat fb pula,
[terlalu senang macam nak mati setelah bertungkus lumus macam nak mati nak siapkan kerja yang dibayar upah bulanan]
main AHLI NUJUM...[main main saja...bukan percaya pun]
Photobucket
tapi resultnya percaya 100% yang sawsomi sedang INGAT kat saya...[yang tengah layan blue tu CUT ya]
.
.
lunch time tadi
saya 'sempat' sms bagi tau sawsomi,
ramai orang yang KAGUM dengan keberanian beli buah tangan ehemm tu...
[actually bukannya ramai pun, saya yang memperbesarkan angka tu supaya dia ada peluang kembang]
...dia apa lagi...seperti yang dijangkakan kembang dan terus mengembang laaa...
.
.
mula-mula saya ingat orang akan ketawa
sebab macam tak pernah dengar luar stesen bawa balik benda yang begitu seksa sekali...
.
.
Yang paling tak tahan ialah
size gam gam pula...
[bangga dengan sawsomi]
.
.
Hari ni terasa sangat nak puji dia...
[dah habis puji anak, puji somi pula...]
dia ni kan
memang jenis tak berapa tau erti malu dan mukanya agak tebal...
biasanya kaum lelaki ni malu tikus sikit nak masuk department tempat penjualan pakaian dalaman ni...
tapi
sebaliknya saya pula yang malu singa dan tak berani nak masuk...
so, setiap kali nak beli pakaian dalam, kena sawsomi ada baru boleh pilih dan beli dengan tenteram...
[apa motif bagi tau semua ni?]
.
.
.
.
selamat bermalam jumaat!!!!
.
.
.
hehehehehe

2 comments:

  1. selamat bermalam jumaat. jangan bangun lambat esok. nanti ofis tak bukak pulak. wakaka....

    ReplyDelete
  2. hah hari nie rambut basah tak hehehhehe

    ReplyDelete