Saturday, October 10, 2009

jangan main-main bila bini masam punya perut sudah lapar...

saya akan menjelma jadi mahkluk yang paling dasyhat di alam ni bila perut saya lapar...
.
.
10 malam baru pergi makan malam...kalau bagi orang cina, ni bukan makan malam, ni dah makan supper...
.
.
terus terang kata, semakin hari saya semakin kemelayuan...bayangkan dulu, sawsomi (masa tu bf) datang pukul 8pm, saya dah tarik muka dan masam muka akibat kelaparan...(ya laaa..mak kita ajak kita makan malam pukul 6pm...sambil makan sambil tengok drama hongkong tv3)...tapi sekarang...makan 12 malam pun no hal....
.
.
Akibat saya tak makan satu hari, so, saya dah mula tak syiok bila sawsomi cakap semalam dia kerja 9-5...tapi balik 8 malam....(merajuk dengan diri sendiri kenapa tak tau nak pi cari makan...bukannya budak kecil lagi...pi laaa order delivery McD...bodoh...macam nak hantuk kepala ke dinding)
.
.
Then, dah balik pun belum boleh makan lagi...kena hantar laptop lenovo yang sudah dijahanamkan oleh sawsbebe ke low yat untuk diperbaiki...(dah macam nak pitam....)
.
.
then, sawsomi suggest pi makan kat entah apa city garden...dia cakap tempat tu 1st date kita orang....nak pergi korek balik momory yang tertinggal kat situ...
.
.
Tapi belum sempat sampai entah apa city garden, nampak kedai makan, saya terus request makan kat situ sebelum saya tukar jadi hulk...dan kemudiannya akan muncul 2 ekor hulk...
.
.
Photobucket
order banyak-banyak tau!!!!
.
.
Photobucket
seperti biasa, sawbebe adalah tidak tahu nak duduk diam...sebelum balik sempat menumpahkan orange juice...sempat lagi terjatuh kat tangga disebabkan tak mau orang pegang dia...dia nak jalan sendiri....
.
.
Photobucket
makanan untuk kami yang tengah kebuluran!!!!
.
.
Dah kenyang, makan tak marah lagi!!!
Tak susahkan nak jaga saya?

1 comment:

  1. nie mmg kena ader spare aper2 dlm hbeg jd bila lapar blh terus gapppp dulu..jd blh la buang jauh2 nak marah tu

    ReplyDelete