Saturday, October 3, 2009

mee udang

Photobucket
mee udang
.
.
terus terang cakap lor....
saya tak suka lor...
.
.
my sis pun tak suka...
.
.
2 orang pompuan saw saw ni memang bukan pencinta mee kuning!!! rasa nak uweeeekkkk dengan bau mee kuning...tambahan pula dengan kuah udang...lagi menambahkan keloyaannya....
.
.
.
sawsomi cakap mee kari lagi sedap....
[maksud tersirat mee udang tak sedap lor]
.
.
semua orang tak suka,
then masak buat apa?
.
.
saja-saja...
untuk mencari kepenatan di dapur!!!
.
.
p/s...lain kali tak akan beli lagi rempah instant brand tu lagi yang macam paper bag!!!!

2 comments:

  1. sama lorrrrr ena pun tak suka mee kuning..rasa kapur kat mee kuning tu mmg melekat kan..

    ReplyDelete
  2. salam..

    saya pun x berapa suke mee udang n mee kuning.. selalu saya wat mee guna mee lidi (sowi x tau org lain panggil apa tapi saya panggil mee lidi kikiki) dia bentuk cam lidi keras then rebus dulu baru lembut :)

    ReplyDelete