Monday, October 5, 2009

melaporkan diri

cukup cukup cukup cukup cukup cukup x100000000000000000000000000000000000000
tak biasa
bila sawsomi asyik melaporkan diri !!!
.
saya tahu
dia bukan orang jenis macam tu!!!
.
.
dia buat macam tu
sebab nak jaga hati saya aje!!!!
.
.
rasa terharu
sebab ini bukan stylenya
tapi dia sanggup buat macam tu...
.
.
tiba-tiba
saya rasa bersalah pulaaaak...
[disebabkan kemerajukan saya, sawsomi terpaksa menjadi little keromatikan]
.
.
dulu, saya menunggu saat ni
kini, saya rasa macam hidup dalam dunia kepura-puraan pula...
[saya ni memang keji...time sawsomi tak lapor diri bising, time dah lapor diri lagi bising...]
.
.
satu lagi reason
dia buat macam tu...
sebab belum dilanda ke'busy'an lagi...
[dia cakap dia dan dia punya boss punya schedule sangat padat...]
.
.
sawsomi,
tak payah susah susah buat macam tu laaaa...
tumpukan kepada kerja
kang boss tak suka pula sebab u asyik dok call bini, dok sms bini sehingga menjejaskan kerja....
bini hang ni seorang yang understanding walaupun kadang-kadang meroyan tak tentu pasal, cemburu tak ingat dunia, merajuk macam baby tua...
.
hang kat situ,
kerja elok elok,
jaga diri baik-baik
jangan bz sampai tak makan, tak solat...
[yang paling penting, sentiasa ingat kat saya dan anak!!!]
sebelum menamatkan sesi ni,
saya nak bagi tau
jangan buas-buas tau!!!!
[dari segi segala aspek]
.

No comments:

Post a Comment