Friday, October 30, 2009

rasa-rasanya...

esok gaji dah masuk belum?
.
.
.
kalau esok[jumaat] tak masuk...
sabtu bank ada kerja ke?
kalau bank tak kerja,
maknanya hari isnin [2/11/2009]
barulah boleh menikmati hasil peluh bulan lepas....
.
.
[jampi][jampi][jampi][jampi][jampi]
gaji masuk malam ni juga
[jampi][jampi][jampi][jampi][jampi]
selewat-lewatnya esok kena masuk
[jampo][jampi][jampi][jampi][jampi]
kalau tak masuk juga,
i bakar bank...
opssss!!!

7 comments:

  1. jgn bakar..letop ajer hehehehhee

    ReplyDelete
  2. alamak....takde pon....oli hantar kat email mana yek...skarang mamasafi dah pakai email opis jer....takpelah.....alang2 dah datang FP mamasafi.ni kira official nak jemput ni........datang tau sabtu nih...kalau tak datang...tahun depan tak nak jemput lagi dah...nak merajuk ...ngehngehngehngeh LOL

    ReplyDelete
  3. masalahnye saya nie gaji sume dah siap wat tapi bos x mau masuk2 since ari selasa.. kalau dia masuk esok of course gaji akan dapat next week uwargghhh..

    pastu dapat gaji abis bayor utang kuang kuang kuang

    ReplyDelete
  4. jangan la bakar oli..kasi bom je sudah la :D

    ReplyDelete
  5. marahkan nyamuk, kelambu kena bakar ker... patut pi cari nyamuk tu, bakar nyamuk..

    ReplyDelete
  6. apa? jgn bakar bank dah la oli...wah cikgu tadika ni...selamat menyertai cabaran 9HTN...this is mia (27tahun)

    ReplyDelete
  7. sabar ye oli..kalu xmasuk jgk btau la..nnti i tlg supply minyak gas ..ekekek:p

    ReplyDelete